Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlás, Fizetés

Fizetés:
A weboldalunkon a rendelés leadásánál 3 féle fizetési mód közül választhatsz:
Előre utalás,

Online bankkártyás fizetés Barion-nal,
Fizetés a helyszínen
(készpénzel vagy bankkártyával, a rendezvény időpontja előtt szükséges kifizetni annak árát.)


yes Előre utalás:
Erste Bankos számlaszámunkra tudsz utalni.
Az előre utalás díjmentes.

Utalásnál a megjegyzés/közlemény résznél kötelező feltüntetni 2 dolgot a beazonosítás végett: 
A rendelésed számát (a rendelés leadása után automatikusan küld a rendszer egy visszaigazoló e-mailt a megadott e-mail címre, amiben benne lesz a rendelés száma), valamint utána írni azt a teljes nevet (családnév+keresztnév) amivel leadtad a weboldalunkon a rendelésed.
Ezt a két dolgot (azaz a rendelés számát és a megadott nevet) kérjük egy vonallal vagy szóközzel válaszd el egymástól,
például írhatod így: 22 - Példa Bence.

Az utalás határideje 1 munkanap. Amennyiben a kért összeg nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a rendelés törlésre kerül.

Mit jelent az előre utalás? :
Ez esetben a vásárlónak előre kell kifizetnie a rendelésének értékét. A vevőnek a bankján keresztül kell elindítani a befizetést a webshop által megadott bankszámlaszámra. A megrendelőnek nem kell megadnia a bankkártya adatokat és ha van internet bank hozzáférése, akkor a megrendelés után rögtön utalhatja is a pénzt, nem kell a bankfiókba bemennie. A sikeres tranzakció után fogja a webshop jóváhagyni a rendelést és feladni a csomagot. Ma már rendkívül gyorsan jóváíródik az átutalt összeg a célszámlán.


yes Bankkártyás fizetés Barion-nal:
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával:
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül:
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Kövesd a vásárlásaid:
A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Első a biztonság:
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

yes Fizetés személyesen a Neighborhoodban készpénzzel vagy bankkártyával:
Mivel nyitva tartásunk változó, ezért egy előre egyeztetett időpontban tudsz személyesen fizetni az éttermünkben.
A rendelés leadása után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy melyik napokon mettől meddig tudsz jönni.

Neighborhood Kitchen and bar címe: 1066 Bp. Teréz Krt. 52.
Telefonszámunk: +36202128558

 

Az oldal tetejére